Βιογραφικό

Σακελλαρίου Κατερίνα

Ονομάζομαι Σακελλαρίου Κατερίνα και είμαι η ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του KS Event Planner.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μου άρεσε η διακόσμηση και οι τέχνες. Η ζωγραφική είναι κάτι που με γοητεύει από μικρή και έτσι ξεκίνησα να ζωγραφίζω από την πρώτη κιόλας στιγμή που έμαθα να γράφω! Η μουσική, τα μαθηματικά, η φυσική, το σύμπαν και κάθε μορφής τέχνης είναι η κινητήριος δύναμη που με εμπνέει να δημιουργώ!

ΠΡΙΝ ΤΟ KS Event Planner
Έχω πτυχίο Μηχανικού Eπιστήμης Yλικών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εργάστηκα σε χώρους εστίασης και ως ελεύθερος επαγγελματίας για χρόνια .

ΙΣΤΟΡΙΑ KS Event Planner
Το 2021 είναι η χρονιά ίδρυσης της εταιρείας προγραμματισμού εκδηλώσεών μου στα Ιωάννινα, την πατρίδα μου. Από τότε το πάθος μου μετατράπηκε σε δουλειά και δραστηριοποιούμαι στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου .

Πιστεύω ακράδαντα, ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και ότι κάθε ζευγάρι έχει τη δική του ιστορία να πει μέσα από το γάμο του ή την βάπτιση του παιδιού τους . Με βάση αυτή τη σκέψη, η ομάδα μου και εγώ προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές, κατά παραγγελία εκδηλώσεις, είτε έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα είτε όχι.
Προκειμένου να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, έχουμε επιλέξει τους καλύτερους προμηθευτές για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς μας. Η κινητήρια δύναμή μας είναι ένας άμεσος συνδυασμός της σχολαστικής και στενής συνεργασίας, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες.
Στόχος μου είναι να προσφέρω στους πελάτες μου την χαρά και την ικανοποίηση σχεδιάζοντας από κοινού την τέλεια εκδήλωση για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους! Οι ξεχωριστές δημιουργίες μας, η αισθητική και η προσωπικότητα των πελατών μου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που δομούν ένα τέλειο αποτέλεσμα για τον γάμο ή την βάπτιση σας! Αγαπώ τις ξεχωριστές λεπτομέρειες, τα χρώματα και τα λουλούδια αποφεύγοντας τις υπερβολές καθώς για εμένα η απλότητα μπορεί να γίνει αριστούργημα αν κάνεις την κατάλληλη παρέμβαση!
“Στο KS Event Planner κάθε ζευγάρι είναι η έμπνευση μας, οπότε μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική σας ξεχωριστή ιστορία!”